Ode dneška je pro všechny zdarma Ratchet a Clank | Novinky

Ode dneška je pro všechny zdarma Ratchet a Clank

  • 2. 3. 2021, 09:11
  • Jaroslav Pazdera

Nezapomeňte si ho přidat do své herní knihovny.

Jak nás Sony dopředu informovala, tak ode dneška je zdarma k vyzvednutí skvělá akční hra Ratchet & Clank. Ten si může stáhnout v rámci akce Play at Home každý majitel účtu na PlayStation Network. Nemusíte vlastnit ani předplatné PS Plus ani nic jiného. Ostatně Ratchet byl už dávno dostupný v rámci PS Plus Collection, ale ta vyžaduje předplatné a hlavně PlayStation 5. Takhle si hru do své knihovny může přidat kdokoliv a navíc mu zůstane navždy, bez ohledu na jakákoliv předplatná. Akce je dostupná do konce měsíce, tedy 31. března, tak neváhejte.

Nyní se dostalo na všechny ostatní a můžete se připravit na brzký příchod pokračování s podtitulem Rift Apart, které je exkluzivně chystané pro PlayStation 5, kde by mělo využít právě možnosti rychlého hardwaru k nepřerušované jízdě protkané teleportacemi mezi různými dimenzemi. To by mělo vyjít 11. června.

Ratchet & Clank: Rift Apart
Název hry

Ratchet & Clank: Rift Apart

Datum vydání PS5

11. 6. 2021

Aktuální cena na PS Store

950 Kč

Vývojář

Insomniac Games

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.