Buďte doma a hrajte, Sony rozdá v březnu všem hru zdarma | Novinky

Buďte doma a hrajte, Sony rozdá v březnu všem hru zdarma

  • 23. 2. 2021, 18:07
  • Jan Válek

Iniciativa z loňského jara pokračuje a Sony všem nadělí jednu hru zdarma.

Situace s COVID 19 je špatná po celém světě, a proto se Sony rozhodlo přijít s pokračováním iniciativy Play at Home – tedy Hrajte doma. Tak trošku symbolicky od 1. března bude v rámci této nabídky k dispozici jedna hra zdarma a to bude právě na den přesně rok poté, co se v tuzemsku vyskytl první potvrzené případy nákazy. Tedy abychom byli přesní, tak v Americe to bude 1. března, u nás bude k dispozici přesně 2. března v 5:00.

V rámci snahy o podporu toho, aby lidé nikam nechodili a raději zasedli doma ke svým konzolím, získají hru zdarma v digitální kopii úplně všichni – nehledě na předplatné PS Plus. A co si budeme povídat, trošku si tím chce Sony i přihřát vlastní polévku. Rozdávat se totiž bude první díl Ratchet & Clank, jehož nové pokračování s podtitulem Rift Apart vyjde 11. června letošního roku pro PS5 (a bude mít české titulky).

Ratchet & Clank - Launch Trailer | PS4

První podobná nabídka přišla od Sony i loni na jaře, konkrétně v dubnu dali k dispozici zdarma hry Uncharted: The Nathan Drake Collection a Journey. Aktuální titul zdarma – Ratchet & Clank v PS4 verzi si půjde na PS Store vyzvednout po omezenou dobu od začátku do konce března. Nicméně jak už je zvykem, když si ji jednou vyzvednete, tak už vám v knihovně zůstane navždy.

Jedná se prý o nový začátek Play At Home a další novinky nás zde mají čekat v následujících týdnech.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.