Returnal představuje bojové scény a potvrzuje datum vydání | Novinky

Returnal představuje bojové scény a potvrzuje datum vydání

  • 11. 12. 2020, 09:50
  • Jaroslav Pazdera

PS5 exkluzivní hra se dočkala pořádně akčního traileru.

Akční hra Returnal byla představena již dříve, na jedné z online akcí Sony a nyní se dočkala plnohodnotného traileru. Ten nám z počátku předvádí trochu hry z pohlednu první osoby, ale následně už bojujeme v pohledu třetí osoby. Ostatně souboje jsou v podstatě náplní kompletního traileru a můžeme tam vidět celou řadu bojových technik, různé úskoky a také exoticky vypadající nepřátele, trochu ve stylu Monster Hunter.

Hlavní hrdinkou příběhu je Selene, která po nouzovém přistání na podivné planetě musí čelit hordám nepřátel a při každé smrti prožívat svůj den znovu, jen za trochu jiných podmínek. Měnit se budou nepřátelé, předměty, ale také samotné podmínky na planetě. Trochu jako třeba ve filmu "Na hromnice o den více" nebo z těch aktuálních "Boss level" s Melem Gibsonem.

Returnal - Gameplay Trailer | PS5

Returnal bude ryze PS5 titul, takže samozřejmě využije všechny přednosti konzole jako je rychlé načítání přechodů mezi světy, použití adaptivních triggerů pro různé režimy střelby a haptické odezvy pro kontakt s okolím a Seleninymi vzpomínkami. Podpora bude samozřejmě i pro 3D zvuk.

Datum vydání bylo stanoveno na 19.3.2021 a hra je již v předobjednávce.

Nastol řád na nestálé mimozemské planetě. - oficiální podtitulek ze stránek hry.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.