Podívejte se na teaser trailer na připravované Dragon Age | Videa

Podívejte se na teaser trailer na připravované Dragon Age

  • 11. 12. 2020, 09:04
  • Jaroslav Pazdera

Spekulace měly pro jednou pravdu a v rámci The Game Awards jsme se dočkali plnohodnotného teaseru na nový titul.

Jak jsme nedávno psali, na The Game Awards se mělo očekávat něco velkého ze světa Dragon Age. Zvěsti měly pravdu a tak jsme se dočkali zajímavě vypadajícího videa, které sice neukazuje nic extra přímo ze hry, ale ukazuje nádherný svět a velmi hezky vypadající (předrenderovanou) grafiku. Tajemné síly útočí na Thedas a je třeba, aby se zrodil nový hrdina, který proti nim povstane.

The Next Dragon Age Official Teaser Trailer - 2020 Game Awards
Svět Dragon Age potřebuje nového hrdinu - někoho, kdo se může utkat s ďábelskými silami útočícími na Thedas. Podívejte se na některého nové lokace, které objevíte a na frakce bojující po vašem boku v další kapitole Dragon Age - oficiální popisek.
Sice je to CGI, ale vypadá to opravdu dobře.

Zdá se, že označení Dragon Age 4 nebude finální a možná se později dočkáme nějakého podtitulu, ale zatím je to prostě nová kapitola ze světa Dragon Age. My ale nepředpokládáme, že by hra vyšla dříve, než 2022.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.