Oznámen závodní sandbox Riders Republic | Novinky

Oznámen závodní sandbox Riders Republic

  • 10. 9. 2020, 23:07
  • Jaroslav Pazdera

Ubisoft nepřímo navazuje na sportovní hru Steep, ve které si užijeme řadu extrémních sportů v rámci amerických parků.

Jedna z nečekaných premiér v rámci Ubisoft Forward je nepřímé pokračování závodní hry Steep. Tentokráte se bude jednat o multiplayerový sportovní sandbox, kde budete moci lyžovat, snowboardovat, jezdit na kole a spoustu dalšího s mnoha dalšími hráči. Hra se bude odehrávat v různých amerických parcích, které byly vytvořeny podle reálných mapových podkladů. Tady budete prozkoumávat terén, provádět různé triky a hlavně soupeřit s desítkami dalších hráčů trochu ve stylu závodů Red Bull.

Riders Republic - Cinematic Premiere Trailer

Hra by měla zvládnout zobrazení padesátky současně hrajících hráčů na stabilních 60 fps. Protože všechny sporty jsou hodně rychlé, údajně se můžeme těšit na inovativní systém ovládání hráče a kamery, současně s pokročilým ovládáním triků, které by mělo sedět jak obyčejným hráčům, tak hardcore jezdcům. Titul vyjde jak na PS4, tak na PS5 a pokud si koupíte pouze verzi pro starou konzoli, upgrade získáte zdarma. V rámci vydání pak vyjdou různé edice včetně seasson passu, který navíc přidá do hry balíček s BMX, který bude vydán později.

Riders Republic - Game Preview Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.