Oznámení Prince of Persia: The Sands of Time Remake | Novinky

Oznámení Prince of Persia: The Sands of Time Remake

  • 10. 9. 2020, 21:32
  • Martin Nejedlý

Princ z Persie hlásí návrat – tento remake je první oznámenou hrou na dnešním Ubisoft Forward.

Od dnešního Ubisoft Forward se očekávalo něco nového s touto slavnou herní sérií a nakonec byl představen remake dílu The Sands of Time vydaný původně v roce 2003. Hra tenkrát vyšla pro PlayStation 2 a na serveru Metacritic má skvělých 92%.

Ubisoft chce evidentně následovat i jiné herní firmy, které vrací na scénu starší klasiky. Půjde vůbec o první takový pokus od tohoto francouzského vývojáře a vydavatele v jednom. Ve hře se v roli Prince vydáme na cestu, během níž musíme zabránit tomu, aby mocné písky času skončily v rukou zrádce Viziera. Čeká nás řešení hádanek i souboje s nepřáteli.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake Official Trailer | Ubisoft Forward 2020 | Ubisoft [NA]

Jedním z moderních prvků bude fotoaparát zabudovaný přímo do hry, tvůrci pracují i na vylepšení schématu ovládání a přepracování soubojů.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake vyjde pro PlayStaton 4 příští rok 21. ledna, o samotných next-gen verzích nepadlo ani slovo. Už během streamu Ubisoft Forward většina hráčů nadávala na grafickou stránku a musíme souhlasit, že nevypadá hra úplně nejlépe a next-gen. Jde sice o alpha verzi, ale i tak nelze očekávat, že by se graficky nějak razantně posunula kupředu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.