První gameplay z Immortals Fenyx Rising + datum vydání | Novinky

První gameplay z Immortals Fenyx Rising + datum vydání

  • 10. 9. 2020, 22:27
  • Jaroslav Pazdera

Hra byla původně známá pod názvem Gods & Monsters, ale přejmenovala se a Ubisoft prezentuje gameplay včetně řady dalších podrobností.

V rámci právě uplynulého Ubisoft Forward byla hlavní pozornost věnována tomuto akčnímu RPG, které nedávno změnilo jméno. Nové jméno je sice dost nevyslovitelné, ale o něj tu tak nějak nejde. V hlavní roli bude řecký hrdina Fenyx, který se svou lodí havaruje na ostrově a potká Hermese, posla bohů, který ho požádá o záchranu Pantheonu proti titánovi Typhonovi. Hlavní postavu si můžete hodně personalizovat a při průzkumu ostrova můžete najít mraky zbraní a výbavy, kterou ji můžete vylepšit. Například pokud najdete Daidalova křídla, můžete je použít pro létání. Krom akční stránky a soubojů tu také budou jednoduché hádanky a puzzly, které můžou odhalit další bonusy.

Immortals Fenyx Rising: Game 101 Trailer | Ubisoft Forward 2020 | Ubisoft [NA]

Ostrov je rozdělen do různých regionů. Každý z nich ovládá jeden řecký bůh a jinak ho můžete volně prozkoumávat. Protivníky vám budou různé bájné potvory jako třeba Gorgona. Kdo tedy četl Staré řecké báje a pověsti, bude jako doma. Immortals vyjdou 3. prosince na PS4 a PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.