Ve Watch Dogs Legion si budeme moci zahrát za Aidena Pearce, tak trochu. | Novinky

Ve Watch Dogs Legion si budeme moci zahrát za Aidena Pearce, tak trochu.

  • 10. 9. 2020, 23:36
  • Jaroslav Pazdera

Dvě zajímavé postavy se objevují v traileru na Watch Dogs Legion. Jednou je anglická celebrita a druhou je stará známá postava předchozích dílů.

Watch Dogs: Legion je hrou, která se od Ubisoft Forward naprosto očekávala. V rámci nového videa nám byl představen anglický rapper Stormzy, který se objeví v herním Londýně a dokonce se kolem něj bude točit jedna celá mise nazvaná Fall on My Enemies. V našich končinách to asi není tak dobře známá postava jako ve Spojeném království, přesto je jeho přítomnost fajn.

Watch Dogs: Legion: Ubisoft Forward Segment – September 2020 | Ubisoft [NA]
Watch Dogs: Legion - Recruitment Explained

Druhou zajímavou postavou, která nám byla předvedena, je hlavní hrdina předchozích dvou dílů, Aiden Pearce. Za něj si ve hře budeme moci zahrát. Je tu ale jedno velké ALE. Aiden do hry přibude až po vydání v rámci season passu, společně se svou příběhovou linkou. V základní hře jej nenajdeme. Najdeme tu ale celou řadu dalších, velmi specifických postav jako je dívčina s paintbalovou pistolí, milovnice včel nebo řidič-hacker.

Watch Dogs: Legion vyjde na konci října letošního roku pro PS4 i PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.