Nová slevová akce Days of Play | Témata

Nová slevová akce Days of Play

  • 26. 5. 2021, 07:38
  • Jan Válek

Celá řada novinek i starších kvalitních her zlevněna v digitálním obchodu.

Právě dnes, ve středu 26. května 2021, přichází do PS Store nová slevová akce s názvem Days of Play. Ta obsahuje celou řadu zajímavých titulů, které můžete koupit během následujících dvou týdnů za zvýhodněné ceny. Jaké nejzajímavější kousky jsme pro vás vybrali při našem zohlednění žánrové rozmanitosti, kvality her a také výše jejich slevy najdete níže, pro kompletní výpis a přehled nabídky se můžete podívat přímo na PS Store.

Hlavní hrdinku na titulním obrázku u tohoto článku a zároveň největší lákadlo aktuální slevové akce jste určitě poznali. Ano, Ellie a její putování v The Last of Us Part II je velkým lákadlem a pokud ho ještě nějaký majitel PlayStation 4 nehrál, měl by to rychle napravit. Hru v základní edici můžete nyní koupit digitálně za 795 Kč (sleva 57%), za půlku je k dispozici bohatší Deluxe Edition (1 060 Kč). Popravdě řečeno nejde o úplně nejnižší cenu, stejnou cenovku mělo TLOU 2 i začátkem dubna, ale pokud jste slevovou akci minuli, tak máte další příležitost k nákupu. A nelze příliš očekávat, že by se hra v dohledné době dostala na výrazně nižší cenu.

The Last of Us Part II
Název hry

The Last of Us Part II

Datum vydání PS4

19. 6. 2020

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Naughty Dog

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

Fanoušci akce – ať už v online nebo singleplayerovém podání – mají ideální příležitost doplnit svoji sbírku o loňské Call of Duty: Black Ops Cold War. Standardní nejlevnější edice pro PS4 nyní po slevě 40% stojí 1 079 Kč. Pro majitele PlayStation 5 určitě lákavější Cross-Gen Bundle vás vyjde při podobné slevě na 1 270 Kč. Pokud chcete aktivněji hrát i multiplayer, pak pro vás může být zajímavá nejdražší Ultimate Edition za 1 749 Kč (sleva 30%) obsahující navíc také Battle Pass Bundle.

Call of Duty Black Ops Cold War
Název hry

Call of Duty Black Ops Cold War

Datum vydání PS4

13. 11. 2020

Aktuální cena na PS Store

594 Kč

Vývojář

Treyarch, Raven Software

Žánry

Akce, Střílečka

Pro sportovní nadšence jsme tentokrát vybrali basketbal. Nejnovější ročník NBA 2K21 vyšel loni začátkem září a už nyní u něj svítí sleva 86% a finální cena 259 Kč. Jak jsme zmiňovali i v recenzi, tvůrci stále neupustili od masivní snahy vytáhnout z vás další peníze přímo ve hře, nicméně není to zdaleka nutné a hra je to vydařená. Možná určitým negativem z hlediska rozhodnutí ke koupi může být pro majitele PS Plus fakt, že v loňském roce se v nabídce objevilo NBA 2K20, které mnohým fanouškům basketbalu zkrátka stačí. Navíc za zmíněnou zlevněnou cenu nezískáte PS5 verzi.

Chcete se doma pořádně hýbat a roztančit to? Nejnovější Just Dance 2021 bylo zlevněno už začátkem dubna, následně se vrátilo zpět a pokud jste si ho nestihli koupit, máte druhou šanci. Znovu se objevuje v aktuální slevové akci a to se stejnou cenovkou 528 Kč. Bohužel zde platí to samé co v případě minulého titulu – zlevněná je pouze verze pro PS4, ta samostatně vydaná pro next-gen konzole stojí plnou cenu 1 599 Kč. Na druhou stranu zrovna v tomto případě asi opravdu není nutné mít přímo PS5 verzi.

Just Dance 2021
Název hry

Just Dance 2021

Datum vydání PS4

12. 11. 2020

Aktuální cena na PS Store

1 599 Kč

Vývojář

Ubisoft Paris

Žánry

Simulace, Rodinná

Do vůbec první slevy se dostal nový Spider-Man Miles Morales, který sice není úplně klasickým velkým pokračováním, ale užili jsme si ho skvěle. Bundle základní hry pro PS4 a PS5 má na sobě aktuálně cenovku 1 327 Kč slevě 17%. Bohužel je trošku škoda, že Ultimate Edition stojí stále docela vysokých 1 844 Kč (sleva 13%) a právě tu doporučujeme – získáte totiž remasterovaného původního Marvel’s Spider-Man.

Spider-Man: Miles Morales
Název hry

Spider-Man: Miles Morales

Datum vydání PS4

12. 11. 2020

Aktuální cena na PS Store

1 419 Kč

Vývojář

Insomniac Games

Žánry

Akce

S blížícím se létem a tedy příchodem nového ročníku formulí byla opět zlevněna loňská F1 2020, která se dostala poprvé po magickou hranici pěti stovek. Konkrétně aktuálně stále nejnovější závodění v podobě tohoto vydařeného dílu můžete digitálně koupit přesně za 450 Kč, což představuje slušnou slevu 75% oproti původní ceně při vydání loni 1. září. Zvážit můžete i Deluxe Schumacher Edition, která stojí o pár desítek korun více (525 Kč) a obsahuje řadu bonusového obsahu.

F1 2020
Název hry

F1 2020

Datum vydání PS4

10. 7. 2020

Aktuální cena na PS Store

1 799 Kč

Vývojář

Codemasters

Žánry

Závodní

Předělaný Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 se pro nás loni stal velmi milým překvapením na poli remaků. Nedávno přišla i jeho plnohodnotná PS5 verze, tu ovšem vydavatel nezvykle nenabídl zdarma jako upgrade majitelům té PS4kové. Nicméně nyní je lehce zlevněná jak ryze PS4 verze, tak právě nový Cross-Gen Deluxe Bundle. Bez next-gen updatu stojí Tony 1 012 Kč, obě verze pak 1 279 Kč. Není to stále úplně za hubičku, na druhou stranu získáte za tuto cenu hodně zábavy i krásného zavzpomínání na časy minulé v moderním kabátku.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2
Název hry

Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Datum vydání PS4

4. 9. 2020

Datum vydání PS5

26. 3. 2021

Aktuální cena na PS Store

540 Kč

Vývojář

Vicarious Visions

Žánry

Sportovní

Je libo trocha kooperačního hraní ve dvou? Ideálním titulem je A Way Out, starší titul z roku 2018 od tvůrců It Takes Two z letošního roku. V rámci spolupráce se musíte dostat s dvojicí vězňů pryč z vězení a jde o hodně zajímavou, svižnou a zábavnou akci. Navíc pro hraní stačí, aby si tento titul koupil jen jeden z vás a kamarádovi pošlete pozvánku, užít si A Way Out můžete i v rámci coopu na jedné konzoli. Pravda, hra již byla historicky v akci o pár korun levnější, ale stojí za to si ji připomenout a za 189 Kč je to skvělá koupě.

A Way Out
Název hry

A Way Out

Datum vydání PS4

23. 3. 2018

Aktuální cena na PS Store

589 Kč

Vývojář

Electronic Arts, Hazelight

Žánry

Akce, Dobrodružná

Na závěr tady máme něco ty nejmenší hráče na PlayStation. Zlevněná je oficiální hra Tlapkové patroly – PAW Patrol is on a roll!, kterou nyní se slevou 60% můžete digitálně zakoupit za 400 Kč.

PAW Patrol is on a roll!
Název hry

PAW Patrol is on a roll!

Datum vydání PS4

26. 10. 2018

Aktuální cena na PS Store

699 Kč

Vývojář

Outright Games LLC, Torus Games

Žánry

Akce, Dobrodružná, Oddechovka

To je z našeho výběru vše, ale zlevněno je v rámci Days of Play i mnoho dalších titulů, jimiž se můžete sami probrat přímo v PS Store. Na závěr snad jen škoda, že velká část zlevněných her v našem dnešním výběru se týká pouze PS4 verzí a pro získání i next-gen edice si musíte připlácet.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.