Nejlepší nově vydaná remasterovaná hra roku 2020 | Témata

Nejlepší nově vydaná remasterovaná hra roku 2020

  • 30. 12. 2020, 20:00
  • Redakce

Vyhlašujeme za redakci PSGamer.cz nejlepší hry roku 2020 v jednotlivých kategoriích.

Mafia: Definitivní edice

Remastery táhnou a v poslední době jich vychází celá řada. Velký dojem na nás letos zachovalo třeba i kompletně předělané Demon’s Souls, které vyšlo jen pro PlayStation 5. Ostatně například v kategorii sportovních her jsme také udělili vítězství právě remasterované hře, což jen dosvědčuje oblíbenost a úspěch předělávek.

Nakonec jsme se rozhodli vítězem v kategorii remasterů udělit české Mafii. Oznámení její Definitivní edice přišlo z čista jasna a nečekaně. Po těch letech bylo hezké si zavzpomínat na původní hru a přestože jsme před vydáním měli nemalé obavy o výsledku, nedopadlo to vůbec špatně. Určitě by se dalo najít mnoho chyb, na druhou stranu musíme ocenit i fakt, že došlo ke kompletnímu nadabování hry do češtiny, když se původní originální dabing nedal použít. Po grafické stránce vypadá Mafia: Definitivní edice moc hezky, ovládání vozidel bylo změněno rozhodně k lepšímu a suma sumárum jde o povedený remaster.

Mafia: Definitive Edition
Název hry

Mafia: Definitive Edition

Datum vydání PS4

25. 9. 2020

Aktuální cena na PS Store

250 Kč

Vývojář

Hangar 13

Žánry

Akce, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.