Nejlepší PlayStation 5 hra roku 2020 | Témata

Nejlepší PlayStation 5 hra roku 2020

  • 30. 12. 2020, 10:00
  • Redakce

Vyhlašujeme za redakci PSGamer.cz nejlepší hry roku 2020 v jednotlivých kategoriích.

Spider-Man: Miles Morales

Rok 2020 byl ve znamení vydání nové generace konzolí. Přestože to Sony z hlediska výroby a dodávek konzolí na pulty obchodů úplně nezvládlo, vyšlo současně s konzolí mnoho zajímavých her. Rozhodli jsme se tak vyhlásit vítěze právě z nové generaci konzolí. V tomto ohledu jsme posuzovali a vybírali mezi hrami, které vyšly současně nebo po uvedení PS5 do prodeje a byly primárně prezentované jako PS5 tituly. Většina z nich přesto vyšla i na PS4, ale pokud bychom měli volit jen z ryze next-genových her, pak by byl výběr značně omezený a jde prakticky pouze o tři hry – remaster Demon’s Souls, taktéž předělávka Observer: System Redux a Godfall.

Původní Spider-Man zazářil na PS4 a nás úplně stejně nadchnul i nový Miles Morales vydaný právě coby launch titul PlayStation 5. Pravda už to nebyl takový wow efekt jako u původní hry a Miles Morales není úplně revoluční. Přesto nás opět pohltil, grafika na PlayStation 5 je nádherná a celou hru jsme si dokonale užívali. New York proměněný do vánočně-zimního prostředí působí kouzelně a atmosféru se povedlo navodit dokonale. Skvělý bonusem pro ty, kdo si koupí Ultimate edici hry, je také původní Marvel’s Spider-Man v Remastered edici na PS5, čímž získáte na novou generaci PlayStation vskutku kompletní Spider-Manovský zážitek.

Spider-Man: Miles Morales
Název hry

Spider-Man: Miles Morales

Datum vydání PS4

12. 11. 2020

Aktuální cena na PS Store

710 Kč

Vývojář

Insomniac Games

Žánry

Akce

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.