Kdy a jak sledovat letošní The Game Awards | Novinky

Kdy a jak sledovat letošní The Game Awards

  • 9. 12. 2020, 10:30
  • Jaroslav Pazdera

Pro naše krajiny to není úplně příznivá hodina, ale dorazí i Nolan.

Letošní The Game Awards začínají v USA trochu dříve, než je obvyklé. Základní show začíná už po třetí hodině odpolední, což pro nás znamená, že program začíná po půnoci ze čtvrtka na pátek našeho času. Nominovaná je celá řada zajímavých her, ale z pohledu Sony je asi nejzajímavějších deset nominací pro The Last of Us 2, ale také třeba letošní pecka Ghost of Tsushima. Celkem se bude udělovat třicet kategorií.

Zdroj: oficiální web distributora

Mimo výběru oceněných her se ale The Game Awards letos chce profilovat i jako herní akce a tak bychom se měli dočkat řady zajímavých oznámení. Nedávno jsme psali o tom, že by v rámci akce mělo být prezentováno něco nového z Dragon Age 4 a mluví se také o Elden Ring. Fall Guys budou prezentovat novou herní mapu a velká oznámení plánuje také Microsoft. Ostatně situace letošního roku, kdy byly všechny herní akce zrušené nebo přesunuté online, tomu jen nahrává.

Role prezentérů a moderátorů se ujme celá řada osobností nejen herního světa. Za ten jmenujme například herce a dabéra Joela z Last of Us, Troye Bakera, ale i z filmových vod dorazí režisérská hvězda první kategorie Christopher Nolan.

A nakonec to nejdůležitější - kde akci sledovat: Můžete k tomu využít oficiální kanál na Twitchi nebo pokud máte raději YouTube, i tam přenos poběží (viz níže).

My vám samozřejmě souhrn novinek přineseme, stejně jako přehled oceněných.

The Game Awards 2020 Official Stream (4K) - Video Game's Biggest Night Live!
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.