Další díl State of Play bude tento čtvrtek | Novinky

Další díl State of Play bude tento čtvrtek

  • 24. 2. 2021, 11:46
  • Jaroslav Pazdera

Sony slibuje oznámení nových her a dat vydání již oznámených.

Sony oznámila, že další díl online pořadu State of Play bude tento čtvrtek od 23 hodin našeho času. Měli bychom se dočkat zhruba půlhodinového pořadu, který bude tentokrát zaměřen čistě na hry. Sony slibuje, že se dozvíme několik velkých oznámení, ale také řadu novinek k již oznámeným hrám. Dostat by se mělo zhruba na deset různých her, které se chystají jak pro PS4, tak pro PS5.

Mimo her přímo od studií Sony, které očekáváme, by se mělo dostat i na velké tituly vyvíjené jinými studii, což by mohl být například Resident Evil Village nebo Deathloop. Naopak je jisté, že nemůžeme tentokrát čekat žádné informace o hardwaru, což ostře kontrastuje se včera oznámeným VR setem pro PS5, na něj je asi ještě brzy. My budeme čtvrteční pořad samozřejmě bedlivě sledovat a o všem vás budeme informovat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.