Suicide Squad: Kill the Justice League dostává na sítích pěkně naloženo | Novinky

Suicide Squad: Kill the Justice League dostává na sítích pěkně naloženo

  • 27. 2. 2023, 15:05
  • Jaroslav Pazdera

Uplynulé State of Play hru neukázalo v úplně dobrém světle.

Suicide Squad: Kill the Justice League byla jedna z hlavních hvězd uplynulého pořadu State of Play. Hře tam byla věnována podstatná část času a autoři nám představili nové herní záběry ze hry. Fanouškovskou základnu tím ale moc nenadchli, naopak negativní názory a reakce čím dál více vyplouvají na povrch. Připomeňme, že na hře pracují autoři skvělého Batman: Arkham Knight a hra je ve vývoji už skoro deset let, takže očekávání jsou opravdu vysoká. A co se fanouškům vůbec nelíbí?

Především je to koncept samotný, který čím dál více připomíná Marvel's Avengers jen se slabšími hlavními hrdiny. I Suicide Squad bude live-service, která nabídne kosmetické doplňky za reálné peníze a také battlepass, kterým získáte nové bonusy. Navíc zrovna Avengers nejsou hrou, na kterou chcete odkazovat, protože jejich úspěch byl přinejlepším průměrný a i přes neustálý přísun obsahu se nikdy nepovedlo hráče ve velkém přilákat a to ani se silnou Marvel značkou v zádech. V lepším případě by se mělo jednat o akci ve stylu Destiny, ale ani přestřelky úplně nenadchly. Souboje v nových záběrech vypadají jako šílená akce plná neustálého střílení fialových koulí a to i u postav, kde to postrádá smysl, protože by měly být přimárně zaměřeny na souboje na blízko. Zkrátka nic zapamatovatelného. Všechno doplňuje fakt, že hra sice bude podporovat crossplay a další zajímavé funkce, ale bude vyžadovat neustálé připojení k internetu i při obyčejné hře jednoho hráče a na to jsou fanoušci stále alergičtí.

Suicide Squad vyjde až na konci května, ale vzhledem k tomu, že by brzy měl být vývoj dokončen, asi se toho moc nezmění. Každopádně soudy si nechme až hra skutečně vyjde.

Suicide Squad: Kill the Justice League - Official Co-Op Gameplay | PS5 Games
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.