V létě by měl dorazit update PS5, který umožní rozšířit SSD | Spekulace

V létě by měl dorazit update PS5, který umožní rozšířit SSD

  • 26. 2. 2021, 13:22
  • Jaroslav Pazdera

Pokud máte problémy s místem, budete určitě na odemčení slotu čekat jak na smilování.

Pokud jste měli štěstí a máte PlayStation 5, možná jste jako my narazili na problém s nedostatkem místa na disku. Zvláště, když musíme často recenzovat různé hry a střídat je, plus chceme mít nějaké svoje, často nás to postaví před otázku, co nechat a co ne. Navíc některé hry, jako třeba Call of Duty, mají hodně přes 100 GB a to věci moc nepomáhá.

Nyní se ale zdá, že se svítá na lepší časy. Podle nové zprávy serveru Bloomberg by se měl druhý slot pro M.2 SSD disk odemknout v rámci letního upgradu konzole. Ten by měl navíc umožnit konzoli využívat větší rychlost větráků tak, aby se přidáním druhého disku vše nepřehřívalo. To ale může paradoxně znamenat větší hlučnost, protože konzole je jinak naprosto tichá i při zátěži.

Řada hráčů bude mít ale co dělat, aby do léta vůbec měla konzoli, natož aby řešili další SSD disk. Navíc cena těchto rozšiřujících karet je pořád poměrně vysoká, ale nové modely přichází každou chvíli, takže je to otázka času.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.