V březnu hned 4 hry zdarma v rámci PS Plus | Novinky

V březnu hned 4 hry zdarma v rámci PS Plus

  • 26. 2. 2021, 13:52
  • Martin Nejedlý

Další měsíc plný hodně lákavých a zvučných jmen.

Sony tentokrát porušilo svoji tradici – běžně oznamuje nové hry do PS Plus na následující měsíc vždycky ve středu. Ovšem tuto středu se nic neudálo a všichni si mysleli, že dojde k oznámení v rámci čtvrtečního State of Play. Ani tam nepadlo o nabídce nic. Čekali jsme tak dlouho, až informace unikly na oficiálním Facebooku holandské mutace PlayStation. Běžně se o PS Plus hrách různě spekuluje, ale tentokrát se uniklé informace zdají naprosto věrohodné díky svému zdroji a netrvalo dlouho a Sony je stvrdilo i na oficiálním PS Blogu.

V březnu 2021 se hlavním lákadlem a tahounem PS Plus nabídky stává Final Fantasy VII Remake, jehož PS5 verze byla představena v rámci včerejší virtuální akce. Nicméně v této souvislosti musíme jedním dechem dodat, že právě next-gen verze v tomto případě nemá být zdarma a zájemci si ji budou muset koupit. Bez příplatku ji získají jen ti, kdo si hru klasicky koupili.

Zdroj: oficiální web distributora

Jak už se stalo zvykem, tak jedna hra bude čistě pro majitele konzolí PlayStation 5 – tentokrát Maquette. Opět tak další hra, která současně s vydáním je nabídnuta v PS5 verzi zdarma všem předplatitelům služby. Tím však nabídka zdaleka nekončí a druhou velkou hrou v PS4 verzi se stává Remnant: From the Ashes, střílečka z dynamicky generovaných světů, které se mění s každým průchodem hrou. Poslední titul Farpoint patří do kategorie PSVR a tudíž vyžaduje pro hraní vlastnictví virtuální reality PlayStation.

S aktuální nabídkou na březen snad musí být úplně všichni spokojeni. Čtyři skvělé hry (pokud tedy máte jak VR, tak PS5) a navíc jak jsme vás nedávno informovali, celý březen a úplně pro všechny bude k dispozici zdarma také Ratchet & Clank v rámci iniciativy vyzývající zůstat raději doma a hrát. Všechny zmíněné PS Plus hry budou tradičně k dispozici od úterý 2. března.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.