Trofeje Gran Turismo 7 oficiálně a v češtině | Novinky

Trofeje Gran Turismo 7 oficiálně a v češtině

  • 2. 3. 2022, 08:28
  • Martin Nejedlý

Podívejte se na kompletní trofeje hry v naší databázi.

Už před pár dny skrz fotky na Twitteru unikly trofeje Gran Turismo 7. Všechno bylo reálné a věrohodné, pravost je nyní potvrzena a zpečetěna. Trofeje očekávané závodní hry, která vychází tento týden v pátek 4. března, už najdete i v naší databázi her. Protože nabízí GT7 kompletní českou lokalizaci, tak i trofeje a jejich popisky u nás najdete v češtině. Na získání ve hře čekají dvě zlaté trofeje, čtyři stříbrné a 47 bronzových, některé z nich jsou opravdu snadné.

Kompletní přehled trofejí Gran Turismo 7 najde zde.

Platí to, co jsme řekli už v původní novince – oproti GT Sport je získání vysněné platiny rozhodně reálnější a snazší, nicméně stále si Gran Turismo drží pozici, kdy platinu rozhodně nebude mít každý. Některé trofeje vyžadují odjezdit opravdu hodně kilometrů, jiné zase nasbírat dost peněz pro nákup konkrétních vozů. A v neposlední řadě je tu především trofej vyžadující zlaté medaile ze všech tréninkových úkolů, což není vůbec snadné.

Těšíte se na hru a pokusíte se získat platinu, nebo to dopředu vzdáváte?

Gran Turismo 7
Název hry

Gran Turismo 7

Datum vydání

4. 3. 2022

Aktuální cena na PS Store

1 899 Kč

Vývojář

Polyphony Digital

Žánry

Závodní

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.