Gran Turismo 7: platina bude těžká, ale reálná | Spekulace

Gran Turismo 7: platina bude těžká, ale reálná

  • 28. 2. 2022, 10:29
  • Martin Nejedlý

V minulém díle Gran Turismo platinovou trofej skoro nešlo získat, jak to bude tentokrát?

Nové pokračování závodní série Gran Turismo dorazí na naší oblíbenou platformu již tento týden, my ho pro vás již testujeme a chystáme recenzi. Jak informoval server GTplanet, na internet nyní skrz Twitter unikly fotky trofejí v této hře, na což je mnoho závodních fanoušků zvědavých. Právě minulý díl GT Sport měl platinovou trofej extrémně těžkou a dle oficiálních statistik ji získalo pouze 0,1% majitelů hry. Nutno podotknout, že to bude navíc číslo ještě značně zaokrouhlené. Důvodem byly hlavně dvě trofeje – jedna vyžadovala vyhrát 91 online závodů a druhá extrémně hodně zkušeností pro level 50. Nyní u aktuálního Gran Turismo 7 by vše mělo být dosažitelnější.

Celou řadu trofejí v Gran Turismo 7 dle uniklého seznamu získáte přirozenou cestou a hraním, případně objevováním trošku méně nápadných částí hry. Nechybí ani speciality jako několikrát si nechat umýt auto nebo vytvořit 100 fotek. Ani zde však nebudou chybět některé trofeje vyžadující extrémně hodně času a dlouhé závodění. Například v multiplayeru musíte ujet 13 191 km, což odpovídá délce německé dálniční sítě. Jiné trofeje pak otestují vaše dovednosti – například zlatá trofej za dokončení všech závodních licencí na zlaté ohodnocení. Určitě tak ani v případě Gran Turismo 7 nebude získání platinové trofeje snadné, ale minimálně reálnější určitě. Na oficiální seznam trofejí (včetně některých skrytých) si ještě chvilku počkejte a najdete je přímo u nás na kartě hry a v češtině.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.