Outriders na dalších videí představí planetu Enoch a její historii | Videa

Outriders na dalších videí představí planetu Enoch a její historii

  • 19. 3. 2021, 00:01
  • Jaroslav Pazdera

Tentokrát jsou videa zaměřena na to, co se stalo s planetou a jak vypadá její příroda.

Akční střílečka Outriders vychází za 14 dní a už zhruba stejnou dobu je možnost vyzkoušet si zhruba pětihodinovou demoverzi. Tu vyzkoušelo podle statistik zhruba 2 miliony lidí a to se dá považovat za slušný úspěch. Jaké budou další osudy hry můžeme zatím jen předvídat, protože zatímco na PlayStationu bude stát plnou cenu nové hry, Microsoft oznámil, že hned první den budou Outriders zdarma k dispozici v rámci předplatného Game Pass. To si můžou pořídit všichni na PC i Xboxu a tak ti co mají možnost, na PlayStationu si to za plnou cenu určitě nekoupí. Ostatně je možné, že Square Enix cítí, že hra asi nebude moc úspěšná a tak raději sáhli po jisté sumičce od Microsoftu.

Nově máme možnost si hru přiblíižit na dvojici videí, které představí, co se stalo s planetou Enoch, kde se hra odehrává a která měla být zcela bezpečná pro nové osídlení. Místo toho lidstvo spadlo do desítky let trvající války. Druhé video poté představí, jak vypadá příroda planety a na jaké nepřátele můžete narazit.

Plná verze hry Outriders vychází na apríla, tedy 1. dubna pro PlayStation 4 i 5.

Outriders: This is Outriders [101] [PEGI]
Outriders: Appreciate Power [PEGI]
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.