Outriders možná čeká na PlayStationu komerční propadák | Novinky

Outriders možná čeká na PlayStationu komerční propadák

  • 15. 3. 2021, 18:44
  • Jaroslav Pazdera

Microsoft totiž hru nabídne zcela zdarma

Tahle situace se tu asi dlouho nestala, ale Outriders, kteří mají vyjít už 1. dubna možná čeká hodně velký problém a to čistě na PlayStationu. Microsoft se totiž plácl přes kapsu a zakoupil práva na to, že hra vyjde hned v den vydání jako součást Game Passu. Majitelé tohoto předplatného na PC a Xboxech si tedy budou moci hru stáhnout okamžitě v rámci své pravidelné měsíční platby. Oproti tomu na PlayStationu je hra nabízena za standardní plnou cenu 60 dolarů a minimálně ti, kteří maji i jinou platformu, asi nemají důvod si ji kupovat. Dost možná to odradí i další zájemce, kteří se rozmýšleli, protože pokud je něco někde zdarma a jinde za plnou cenu, není to úplně lákavé a dá se očekávat, že cena brzy spadne. Důvodem k tomuto kroku je zřejmě slabý zájem v rámci předobjednávek a tak Square Enix přijali tučný šek od Microsoftu jako určitou jistotu než holuba na střeše.

Dojmy z nabídnuté demoverze jsou totiž hodně rozporuplné. Nám se hra celkem líbila jako klasická střílečka - lootovačka, ale jinak všechny dojmy nejsou pochvalné. Ostatně demoverze je stále k dispozici, takže si zkuste sami, jak budete zaujati. Dokonce nedávno dorazil i update, který vylepšil některé prvky a nastavení testovací verze hry. Plná hra vychází už 1. dubna pro PlayStation 4 i 5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.