Marvel's Avengers získají Patrol mód ve stylu Destiny | Novinky

Marvel's Avengers získají Patrol mód ve stylu Destiny

  • 29. 3. 2021, 20:52
  • Jaroslav Pazdera

Jeden z pokusů nabídnout hráčům další obsah bude odkazovat na oblíbenou střílečku.

Marvel's Avengers jsou poměrně problematická hra. Z nadějného konceptu se ve finále stala poměrně bezduchá rubačka se spoustou problémů a jen s obtížemi se daří tento dojem rozbít. Spoustu hráčů odradil především endgame, který spadl do čistého grindu a opakování téhož. Na lepší časy se začalo blýskat až společně s nedávným vydáním PS5 verze, která přinesla i první rozšíření a novou hlavní postavku Hawkeye. Tuto verzi jsme nedávno recenzovali a nebylo to úplně špatné.

Další novinkou, které bychom se měli brzy dočkat (prozatím se hovoří o létě), je kromě Černého panthera také Patrol mode. V rámci něj bychom se měli dostat do velké otevřené oblasti, kde nebudeme vázáni žádnou konkrétní misí, budeme moct plnit různé úkoly a výzvy, trochu ve stylu obdobného modu z akční hry Destiny 2. Otevřená oblast bude rozdělena na tři hlavní části - pohřebiště hlídek Kree, zničené město a pevnost SHIELD. Časem se dá předpokládat, že pokud bude mít tato oblast úspěch, budou přidány další a další.

Představujeme nový Patrol mode, který vám v létě umožní prozkoumávat největší Válečnou zónu, plnit úkoly a získávat odměny bez starostí o misi. Prozkoumejte tyto oblasti tak dlouho, jak chcete a splňte závazky dle své preference.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.