DLC War for Wakanda s Black Pantherem pro Marvel’s Avengers | DLC

DLC War for Wakanda s Black Pantherem pro Marvel’s Avengers

  • 18. 3. 2021, 19:29
  • Martin Nejedlý

Kromě toho dnes vychází update na PS5 verzi hry.

Přestože bylo Marvel’s Avengers jednou z nejočekávanějších her loňského roku, nakonec nesklidilo příliš velký úspěch a ani v online části se neuchytilo. Nicméně Crystal Dynamics plní své plány a pokračují s podporou hry přidáváním nového obsahu. Stále se tak zvětšuje záběr a množství příběhu i postav z historie Marvelu. Nedávno přidali tvůrci na soupisku hratelných postav třeba Hawkeye a Kate Bishop, exkluzivně na PlayStation dorazí Spider-Man a dnes odhalili během akce Square Enix nové DLC.

Marvel’s Avengers | Black Panther Reveal Trailer

Tento balíček bude obsahovat T’Challu alias Black Panthera, jež se stane součástí rozšíření s názvem War for Wakanda. Přestože hra čerpá z originální předlohy Marvelu, tak mnoho fanoušků zná všechny okolnosti hlavně díky filmu Black Panther z roku 2018. Jak můžete vidět i v debutovém traileru, tak se můžeme těšit na Vibranium a temné plány doktorky Monica Rappaccini. Datum vydání prozatím nebylo oznámeno, ale máme zde první trailer.

Mimochodem právě dnes vychází také samotná PS5 verze samotného Marvel’s Avengers. A právě launch next-gen verze hry doprovází následující druhé video. Update je tradičně zdarma pro všechny majitele PS4 edice.

Marvel’s Avengers | Next-Gen Launch Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.