Letos se na výpravu s Joelem a Ellie nevydáme | Novinky

Letos se na výpravu s Joelem a Ellie nevydáme

  • 17. 2. 2022, 15:54
  • Jaroslav Pazdera

Podle slov šéfa HBO si budeme muset ještě chvíli počkat.

Pokud se těšíte na seriál The Last of Us z produkce HBO podle stejnojmenných her, budete muset ještě chvíli vydržet. V rozhovoru pro server Holywood Reporter to uvedl šéf HBO Max Casey Bloys, který informoval, že stále probíhají natáčení v Kanadě. Ta běží už od loňského léta a pokud si připočteme, že ještě nezačla ani postprodukce, pak je jasné, že souhlasí Bloysova slova, že termín vysílání nebyl ještě oznámen a krátký dovětek, že v roce 2022 to nebude. Je to škoda, protože Last of Us má být vysokorozpočtový seriál vycházející přímo z oblíbených her. Nicméně v mezidobí k nám aspoň dorazí plnohodnotná streamovací služba HBO Max, která by měla být dostupná od března a nahradit HBO Go. Nebudeme samozřejmě dělat nějakou reklamu, nicméně pokud si HBO Go teď předplatíte, automaticky budete převedeni na Max verzi se slevou a doživotně budete platit "jen" 139 Kč.

Zdroj: Holywoodreporter.com
Kdy můžeme očekávat The Last of Us, letos nebo 2023? Tha Last of Us se stále natáčí v Kanadě. Ještě jsme neoznámili datum vysílání. Ale není to 2022. Stále natáčí v Calgary.
The Last of Us Part II
Název hry

The Last of Us Part II

Datum vydání PS4

19. 6. 2020

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Naughty Dog

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

The Last of Us™ Part I
Název hry

The Last of Us™ Part I

Datum vydání PS4

30. 7. 2014

Datum vydání PS5

2. 9. 2022

Aktuální cena na PS Store

1 899 Kč

Vývojář

Naughty Dog

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.