January sale už dnes nabízí stovky her ve slevě | Témata

January sale už dnes nabízí stovky her ve slevě

  • 22. 12. 2022, 13:52
  • Jaroslav Pazdera

A jsou tam opravdové pecky za velmi dobré ceny. O svátcích tak opravdu bude co hrát.

Letošní poslední slevová akce v PS Store se jmenuje January Sale a odkazuje na to, že bude platit až do 7. ledna následujícího roku. Najdete v ní doslova stovky her a doplňků v akci a vůbec se prokousat dvaadevadesáti stránkami slev je nadlidský výkon. Ještě že přes svátky bude času dost. Já jsem se pokusil vybrat pár položek, které jsou buď velmi nové, nějak zásadní a nebo ve skutečně zajímavé slevě a ty bych vám rad doporučil. Jinak ale sami vyrazte přímo do příslušné stránky v obchodě a komplet prozkoumejte sami.

Jedna z her roku je stoprocentně Elden Ring. Přes svoji docela velkou obtížnost jsem si ji neuvěřitelně užil a i když jsem v ní nechal desítky hodin, pořád je tam obsahu na další desítky. Tahle hra vám vydrží opravdu dlouho a nyní je v akci za 1294 Kč se slevou 30 %. Ve slevě je také deluxe verze s artbookem a soundtrackem za 1665 Kč.

Elden Ring
Název hry

Elden Ring

Datum vydání

25. 2. 2022

Aktuální cena na PS Store

1 419 Kč

Vývojář

FromSoftware

Žánry

Akce, RPG

Další hrou, která spíš zaujme tím, že teprve před pár týdny vyšla je Need for Speed Unbound. Základní edice je sice stále za 2100 Kč, ale pokud sáhnete po Palace Edici, můžete výrazně ušetřit. Krom toho, že edice obsahuje i rozšiřující balíčky, je nyní za 1427 Kč se slevou 40 %. Podle recenzí se jedná o vcelku povedený díl série, ale asi není úplně úspěšný, když je takhle brzy ve slevě. Pro nás ale jedině dobře.

Need for Speed Unbound
Název hry

Need for Speed Unbound

Datum vydání PS5

29. 11. 2022

Aktuální cena na PS Store

2 099 Kč

Vývojář

Criterion Games

Žánry

Závodní

Další hrou, kterou musí mít každý majitel PS5 je rozhodně Horizon Forbidden West. Druhá výprava Aloy do světa plného robotických nepřátel je nyní ve slevě 38 % za 1314 Kč a za tuto cenu získáte opět desítky hodin velmi zábavné hratelnosti, povedeného příběhu a spousty nových nápadů.

Horizon Forbidden West
Název hry

Horizon Forbidden West

Datum vydání

18. 2. 2022

Aktuální cena na PS Store

1 419 Kč

Vývojář

Guerrilla Games

Žánry

Akce, RPG, Dobrodružná

Gotham Knights vyšli koncem října a není to poprvé, kdy jsou v akci. Nyní je ta akce ale rovná polovina ceny, takže můžete mít tuhle ucházející městskou bojovku za méně než 1000 Kč. Sice se nejedná o tak povedenou hru jako byli Arkhamští Batmanové, ale pořád je dostatečně zábavná.

Gotham Knights
Název hry

Gotham Knights

Datum vydání

21. 10. 2022

Aktuální cena na PS Store

1 779 Kč

Vývojář

WB Games

Žánry

Akce, Bojová

Witcher 3 rozhodně není novinka a spousta hráčů už ho má dávno dohraného, ale je to doslova pár dní, kdy vyšla velmi povedená next-gen verze, která mimo výrazně vylepšené grafiky a technické stránky obsahuje také cross-platform ukládání her a další řadu vychytávek. Navíc každý majitel PS4 verze má upgrade zdarma. Pokud hru ale stále nemáte, může se vám hodin akce kdy je hra ve slevě 40 % za 714 Kč. Dříve se dal Zaklínač koupit i pod 300 Kč, ale to teď s příchodem PS5 verze asi jen tak nebude běžná cenová relace.

The Witcher 3: Wild Hunt
Název hry

The Witcher 3: Wild Hunt

Datum vydání PS4

30. 8. 2016

Datum vydání PS5

14. 12. 2022

Aktuální cena na PS Store

1 069 Kč

Vývojář

CD PROJEKT RED, CD PROJEKT SA

Žánry

RPG

A jako poslední hra do mého výběru je to The Last of Us II. To je skvělé pokračování oblíbené série a i když někomu nemusí sednout to, co se v příběhu stane, stále je to vysoce nadprůměrný titul. Navíc akce, ve které je nyní se nedá odmítnout. Sleva 75 % dostává hru na cenovou úroveň 262 Kč což je cena jednoho menu v "mekáči". Tohle se fakt nedá odmítnout a pokud jste ještě neměli tu čest, na nic nečekejte.

The Last of Us Part II
Název hry

The Last of Us Part II

Datum vydání PS4

19. 6. 2020

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Naughty Dog

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.