Další velký patch pro Cyberpunk 2077 se zpozdí | Novinky

Další velký patch pro Cyberpunk 2077 se zpozdí

  • 24. 2. 2021, 18:52
  • Jaroslav Pazdera

Můžeme za to poděkovat velkému hacku a dalším událostem.

Cyberpunk 2077 už více jak dva měsíce není na PS Store a zatím to nevypadá, že by se to mělo brzy změnit. Další slibovaný velký patch 1.2, který by měl vyřešit spoustu problémů a chyb se totiž opozdí. Studio to vysvětluje především souvislostí s nedávným hackem firmy, kdy hackerská skupina ukradla velké množství zdrojových kódů nejen Cyberpunku a vyžadovala výkupné. CD Projekt RED na to nepřistoupil a tak byla data prodána v aukci za obrovské peníze. Spekulovalo se o tom, že je tajně přeci jen koupila sama firma, ale nakonec to vypadá, že to tak není, protože různé části kódů se začaly objevovat na internetu a CD Projekt dělá co může, aby zrušil jejich šíření především na základě zákona DMCA.

Tweet @CyberpunkGame
I když jsme opravu chtěli vydat Patch 1.2 pro Cyberpunk 2077 ve slibovaném termínu, nedávný kybernetický útok na studiovou IT infrastrukturu a velký záběr celého updatu bohužel znamená, že se to nestane - potřebujeme další čas. Naše cíle pro Patch 1.2 jsou dalece za všemi předchozími updaty. Pracovali jsme na řadě vylepšení kvality a oprav a stále máme co dělat, abychom si byli jisti, že dostanete to co očekáváte, S vědomím toho nyní cílíme na vydání v druhé polovině března. Nejsou to novinky, které s vámi rádi sdílíme, ale chceme si být jisti, že vydáme patch správně. Sledujte nás dále pro další informace s tím, jak se bude nachylovat termín. Děkujeme za všechnu vaši pokračující podporu a trpělivost. - Twitter @CyberpunkGame

Jak hovoří sada vydaných Tweetů na oficiální Twitterové stránce, tak patch by měl vyjít až v druhé polovině března, což je prakticky o měsíc později, nicméně měl by být opravdu hutný a přinést spoustu různých oprav. Uvidíme, zda to bude stačit k tomu, aby se hra mohla vrátit na PS Store a zda to přiláká zpět i hráče, co to se hrou vzdali. Byla by škoda, pokud by ne, protože uvnitř se jedná o opravdu dobrou hru se skvělými příběhy, postavami a Keanu Reevesem. Ostatně naše recenze se to pokusila všechno shrnout.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.