Wreckfest prezentuje schopnosti PS5 verze | Videa

Wreckfest prezentuje schopnosti PS5 verze

  • 29. 4. 2021, 18:01
  • Jaroslav Pazdera

Jedna z květnových PS Plus her ukazuje, na co se můžeme těšit (na PS5).

Jak už víme ze včerejšího oznámení, Wreckfest bude jednou z PS Plus her pro měsíc květen. Jedná se o následníka stařičké klasiky Destruction Derby, který vyšel už v roce 2019 pro PlayStation 4. Můžeme se v něm těšit na závody, souboje a destrukční derby, ale hlavně na hromady plechu a ničení. Pokud ale vlastníte nejnovější PlayStation konzoli, můžete se těšit na řadu vylepšení, které do hry brzy dorazí. Oficiálně by měla PS5 verze vyjít až 1. června, ale předplatitelé PS Plus ji dostanou o měsíc dříve a můžou se těšit na 60 fps a 4K rozlišení, rychlé nahrávací časy a samozřejmě využití DualSense ovladače. Ostatně podívejte se sami na nový trailer, který vychytávky PS5 verze krásně prezentuje.

Podivností je, že v rámci PS Plus bude zdarma pouze PS5 verze a pokud budete chtít "downgrade" na PS4, budete si ho muset za cca 200 Kč koupit.

Wreckfest - PlayStation 5 Feature Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.