Vyšla první aktualizace firmwaru PS5 | Novinky

Vyšla první aktualizace firmwaru PS5

  • 17. 11. 2020, 18:43
  • Ivan Herman

První softwarová oprava bude globálně ke stažení do konce týdne.

PlayStation 5 se v některých regionech začalo prodávat minulý týden, do našich evropských končin dorazí tento týden ve čtvrtek. Jak jsme vás již informovali, kromě velkého nadšení prvních šťastných majitelů nové generace se na internetu začaly objevovat i různé chyby a problémy především se stabilitou. Naštěstí všechny závady reportované uživateli by mělo jít opravit softwarově. Nyní Sony přichází s historicky prvním updatem firmwaru PlayStation 5.

Zdroj: oficiální web distributora

První patch nese kódové označení 20.02-02.25.00 a jeho velikost je 868 MB. Sony není úplně sdílné v prozrazování detailů konkrétních úpravách a pouze uvádí, že „zlepšuje výkon systému“. Tudíž by měly být opravy právě týkající se stability a objevených bugů. V některých regionech lze patch stahovat již nyní, nicméně celosvětově má být vypuštěný do oběhu patrně současně se zahájením prodejů konzole v Evropě. Tudíž můžete rovnou počítat s tím, že pokud jste šťastlivci a dostane se na vás hned v Den 1, bude prvním krokem stažení tohoto updatu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.