V září vyjde next-gen verze Port Royale 4 | Novinky

V září vyjde next-gen verze Port Royale 4

  • 30. 7. 2021, 12:42
  • Martin Nejedlý

Na PS5 dorazí pirátsko-obchodní strategie v září.

Zhruba rok po svém vydání čeká hru Port Royale 4 inovace, vylepšení a změny. Vydavatel Kalypso Media dnes oznámil chystanou next-gen verzi, která se i ukazuje v následujícím traileru. Těšit se ve hře máme na vylepšenou vizuální stránku i výkon, chybět nebude podpora uložených pozic napříč PS4 a PS5 verzemi, propracovanější engine světel i simulace počasí.

Port Royale 4 - Next Gen Announcement Trailer (UK)

Díky skutečné PS5 verzi si tak budou moci fanoušci užít tento virtuální výlet do blankytně modrých moří v krásném 4K rozlišení. Po herní stránce nemůžeme čekat žádné změny, respektive na určitém ladění pracovali tvůrci průběžně celý uplynulý rok. Určitě však skutečná PS5 edice všechny příznivce potěší, bude se prodávat digitálně coby standardní verze i rozšířená s bonusovým obsahem. Okolní obrázky doplňují toto nové oznámení a pochází právě přímo z verze pro next-gen konzoli od Sony.

Port Royale 4 jsme pro vás na PS4 loni zrecenzovali, jeho PS5 verze vyjde 10. září 2021.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.