V novém Bioshocku se zřejmě podíváme do fiktivního města na Antarktidě | Novinky

V novém Bioshocku se zřejmě podíváme do fiktivního města na Antarktidě

  • 5. 12. 2021, 16:40
  • Jaroslav Pazdera

Tentokrát to tedy nebude po vodou, ale voda tam figurovat bude.

Nedávno jsme psali, že jeden zdroj informuje, že je ve vývoji další hra ze série Bioshock. Něco na tom zřejmě bude, protože tu máme další drobné střípky mozaiky. Jak jsme psali už v nadpise, podíváme se na Antarktidu, do jednoho smyšleného utopistického města. Celý příběh se opět přesune do minulosti, konkrétně do šedesátých let minulého století. To je styl, který máme hodně rádi a kterému sluší právě retro-futuristický styl. O co přesně půjde a jaký bude příběh zatím absolutně netušíme, ale vzhledem k množícím se informacím bychom se brzy mohli oficiálně něco dozvědět.

Za přípravou hry stojí nové studio Cloud Chamber a podle zdroje aktuálních spekulací bychom se mohli dočkat traileru nebo teaseru na nadcházejících The Game Awards. Měla by tam totiž být oznámena nová hra, která je v přípravě zhruba dva a půl roku, což Bioshock určitě je. Ostatně ten je s přestávkami v přípravě už od roku 2017.

BioShock Gameplay (PS4 HD) [1080p60FPS]
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.