Tajemný zdroj tvrdí, že je ve vývoji další díl Bioshocku | Spekulace

Tajemný zdroj tvrdí, že je ve vývoji další díl Bioshocku

  • 29. 11. 2021, 17:39
  • Jaroslav Pazdera

Twitterový účet údajně ví název, termín oznámení a další podrobnosti.

Různé spekulace a leaky jsou na dením pořádku. Některé jsou důvěryhodnější (jako zdroj teasující PS Plus hry, který se trefil už několikrát) a některé méně, případně je vůbec neznáme. Spíše do druhé skupiny patří dnešní spekulace o dalším dílů série Bioshock. Ten je podle Twitterového účtu Oops Leaks ve vývoji a bude oznámen v prvním čtvrtletí příštího roku. Údajně na něm pracují Irrational Games pod vedením 2K Games. Tito vývojáři za sebou mají už několik her, ale ne vždy to byly úplné úspěchy, považte sami - Watch Dogs: Legion, Shadow of the Tomb Raider, Mafia 3, Deus Ex: Mankind Divided a další.

Stejný zdroj tvrdí, že hra bude stát na Unreal Enginu 5 a bude se odehrávat ve zcela novém, odděleném, dystopickém městě. To by mělo kombinovat jak podvodní lokace, tak suchozemské. Je dost možné, že více informací by se mohlo objevit na nadcházejících The Game Awards, ale podle leaku budeme spíše čekat až do prvního čtvrtletí příštího roku.

Co je na těchto spekulacích pravdy se snad brzy dozvíme, ale nová plnotučná Bioshock hra by sérii slušela, co vy na to?

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.