V listopadu se s PS Plus podíváme do středozemě, tajemného království a mezi příšerky | Novinky

V listopadu se s PS Plus podíváme do středozemě, tajemného království a mezi příšerky

  • 28. 10. 2020, 17:53
  • Jaroslav Pazdera

Tentokráte se můžeme těšit rovnou na trojici her pro dvě konzole.

Ani jsme se nenadáli a je tu poslední středa před koncem měsíce, která tradičně patří oznámení PS Plus her. Tento měsíc bude dosti zvláštní, protože se v něm střetnou dvě konzole souběžně a to také znamená jednu bonusovou hru navíc.

Prvním titulem je Middle-earth: Shadow of War, akční fantasy RPG ze světa Pána prstenů. Jedná se o přímé pokračování Shadow of Mordor se spoustou vylepšení, jako je například Nemesis systém, ve kterém si vás nepřátelé pamatují a dokonce postupují v hierarchii podle toho, jak se jim proti vám daří. K tomu, abyste se dostali až k finálnímu temnému nepříteli vám pomůže rozšířená sada schopností a kouzel, které na cestě obřím světlem rozhodně využijete.

Middle-earth: Shadow of War
Název hry

Middle-earth: Shadow of War

Datum vydání PS4

10. 10. 2017

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Monolith Productions, Warner Bros. Interactive

Žánry

Akce, RPG

Druhým titulem je akční adventura Hollow Knight, která vyšla v roce 2017 a o rok později dorazila na PlayStation 4. Vývoj byl částečně zaplacen pomocí Kickstarteru a ve hře sledujeme bezejmenného rytíře, který cestuje tajemným královstvím obsazeným různým hmyzem. Rytíř musí projít přes řadu bosů, otevřít si nové schopnosti a odhalit tajemství království.

Hollow Knight
Název hry

Hollow Knight

Datum vydání PS4

25. 9. 2018

Aktuální cena na PS Store

344 Kč

Vývojář

Team Cherry

Žánry

Akce, Nezávislá, Skákačka

To ale není všechno. Pokud si plánujete zakoupit PS5 a budete mít štěstí, že na vás dojde, budete si moci zahrát ještě třetí hru. Speciálně pro PS5 totiž bude zpřístupněn ještě titul Bugsnax. V něm si zahrajete za roztomilou příšerku, která musí na ostrově plném různých hádanek a puzzlů najít své kamarády, nakrmit je a zjistit, co se stalo. O hře již víme ze dřívějška a měl to být launch titul PS5. To tedy bude, ale navíc bude zcela zdarma, ale pouze na PS5, čtyřka u této hry ostrouhá.

Bugsnax
Název hry

Bugsnax

Datum vydání

12. 11. 2020

Aktuální cena na PS Store

519 Kč

Vývojář

Young Horses

Žánry

Dobrodružná, Nezávislá

Obě PS4 hry budou dostupné již od příštího týdne, konkrétně od 2. listopadu a Bugsnax bude přístupný okamžitě se zahájením prodeje nové konzole. Tento měsíc je slušně nabušený a doufejme, že ty další v tom budou pokračovat. K tomu si přijdejme, že pro PS5 bude dostupná ještě PS Plus Collection v rámci které si budete moci zahrát výběr her z PS4 zcela zdarma v rámci, vašeho předplatného.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.