Bugsnax je dokončen, stane se launch titulem PS5 | Novinky

Bugsnax je dokončen, stane se launch titulem PS5

  • 8. 10. 2020, 17:57
  • Petr Provazník

Další zajímavý titul, který vyjde v listopadu pro PS5 i PS4

Zatímco aktuálně hráči po celém světě řeší, jestli na ně vyjde řada v první vlně prodejů PlayStation 5, tak se postupně plní a graduje nabídka titulů, které budou k dispozici. Dalším takto potvrzeným je i Bugsnax, které míří i na PlayStation 4 již 12. listopadu a současně s PS5 vyjde na tuto platformu 16. listopadu.

Bugsnax Launch Date + Voice Actor Cast Reveal | PS5, PS4, PC - November 12, 2020

Společně s tímto oznámením nám tvůrci představili nové video, které názorně ukazuje nadabování hlavních hrdinů této hry. V traileru se tak svými hlasy představují jednotliví protagonisté. A všechna čest, dabérů a postaviček ve hře bude opravdu hodně.

Hra Bugsnax byla představena v rámci červencového odhalení PlayStation 5 her a do tohoto kresleného světa se těšíme a věříme jí, že by se mohla stát jedním z nejlepších PS5 titulů letošního roku. Na závěr ještě nabízíme srpnové gameplay video právě z PS5 verze hry:

Bugsnax - Gameplay Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.