V květnu v rámci PS Plus opět trojice her | Novinky

V květnu v rámci PS Plus opět trojice her

  • 28. 4. 2021, 18:32
  • Jan Válek

V PS5 verzi získají majitelé předplatného novinku Wreckfest, doplní ji akční Battlefield V a hra na přeživší Stranded Deep.

Společnost Sony oznámila skrz oficiální PS Blog nášup her, které získají všichni majitelé předplatného PS Plus v následujícím měsíci. Nejlákavější bude pro všechny patrně novinka plná urvaných plechů – drsná závodní hra o přežití, Wreckfest: Drive Hard, Die Last. Ta sice již dříve vyšla pro PS4, nicméně v nabídce zdarma bude jen její PS5 verze, která budou novinkou. Titul od jednoho z autorů série FlatOut měl skvělá hodnocení v době svého vydání a dlouhou trvanlivost mají zajistit online závody až pro 24 hráčů.

Wreckfest: Drive Hard. Die Last.
Název hry

Wreckfest: Drive Hard. Die Last.

Datum vydání PS4

27. 8. 2019

Datum vydání PS5

4. 5. 2021

Vývojář

Bugbear

Žánry

Závodní

Hodně zvučným jménem v květnové nabídce se stal Battlefield V. Pravda, již lehce starší hra, ale asi netřeba představovat a hlavně díky online hraní je to stále žádaný a aktuální kousek. Na druhou stranu objektivně řečeno, již v minulosti byl Battlefield V v mnoha výrazných slevách, tudíž ho patrně velká část hráčů již stejně vlastní.

Battlefield V
Název hry

Battlefield V

Datum vydání PS4

20. 11. 2018

Aktuální cena na PS Store

999 Kč

Vývojář

Electronic Arts, Electronic Arts DICE, Uprise

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná, MMO

Posledním titulem bude open world hra z prostředí pacifického oceánu, která vyšla loni a také jsme ji pro vás v té době recenzovali – Stranded Deep. Musíte zde využít všechny schopnosti, dovednosti a nalezené nástroje, abyste přežili. Úplně sami, opuštěni uprostřed oceánu po záhadné nehodě letounu. Dokážete se zachránit?

Stranded Deep
Název hry

Stranded Deep

Datum vydání PS4

21. 4. 2020

Aktuální cena na PS Store

475 Kč

Vývojář

Beam Team Games, Telltale Games

Žánry

Akce, Dobrodružná, Nezávislá

Všechny PS Plus hry na květen budou dostupné od úterý 4. května 2021 do 31. května.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.