U A Plague Tale: Requiem očekávejme kolem 15 hodin hratelnosti | Novinky

U A Plague Tale: Requiem očekávejme kolem 15 hodin hratelnosti

  • 27. 9. 2022, 09:55
  • Jaroslav Pazdera

Autoři ale chtějí, aby každá minuta byla naplněna obsahem.

Pokračování úspěšné hry A Plague Tale s podtitulem Requiem dorazí už za tři týdny a díky rozhovoru vedoucího designéra hry v PLAY Magaziny jsme se dozvěděli pár zajímavých novinek. Předně je to herní doba, která by měla být zhruba o polovinu delší než u Innocence a hra zabere zhruba 15 až 18 hodin. Jak ale designér zdůvodnil, nejde jim o co nejdelší hru, ale o to, aby byla naplněna obsahem a zábavou.

Autoři se také snažili napravit trochu jednotvárné stealh pasáže, které byly v prvním díle jednou z mála kritizovaných věcí. Nový díl by tedy mohl být více vyvážený a pokud opět nabídne tak zajímavý příběh, bude to parádní hra. Vychází už 18. října a pokud se chcete připravit, určitě nezaškodí si zahrát první díl, ten byl navíc minulý rok v červenci zdarma v rámci PS Plus, takže je dost možné, že ho máte v knihovně.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.