Two Point Campus novou hrou po úspěšném Hospital? | Spekulace

Two Point Campus novou hrou po úspěšném Hospital?

  • 31. 5. 2021, 10:25
  • Jan Válek

Studio Two Point se proslavilo díly moderní hře s managementem nemocnice, nyní se chystá do školského prostředí.

Two Point Hospital se stalo mojí srdcovkou a strávil jsem v ní neskutečně hodně času. Znovuzrození stařičkého Theme Hospital se studiu Two Point povedlo a i díky tomu je následně odkoupila Sega. Nyní se podle všeho chystá další podobná hra, ve které budeme pro změnu budovat svoji vlastní univerzitu snů. Hra prozatím nebyla oficiálně oznámena, ale objevila se zalistovaná na Microsoft Store, tudíž představení Segou by mělo následovat co nevidět.

Dle dostupného popisu v Microsoft Store nás zde čeká budování v podobném duchu jako známe z Two Point Hospital. První obrázky dokládají i hodně podobný vizuální styl hry. Rozvíjet budeme kompletně celou univerzitu a kampus, kromě samotného vzdělávání a stavění si užijeme kompletní management včetně správy všech zaměstnanců počínaje uklízeči přes profesory až po vědecké pracovníky.

Prozatím můžeme tuto zprávu označit jen jako spekulaci, nicméně její zalistování na Microsoft Store včetně vizuálů je hodně věrohodné a nejeden titul byl v poslední době takto dopředu prozrazen. Jen neznáme výčet všech platforem, i když věříme, že se Two Point Campus podívá i na PlayStation a oficiální oznámení vše jen stvrdí a dají nám snad i termín vydání.

Zdroj: SEGA
Two Point Hospital
Název hry

Two Point Hospital

Datum vydání PS4

25. 2. 2020

Aktuální cena na PS Store

1 049 Kč

Vývojář

Two Point Studios

Žánry

RPG, Simulace

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.