Tak takhle vypadá Hogwarts Legacy | Videa

Tak takhle vypadá Hogwarts Legacy

  • 18. 3. 2022, 00:21
  • Jaroslav Pazdera

Tohle začíná vypadat opravdu dobře! Teď jen vydržet do Vánoc.

Jak Sony slíbila tak se stalo. Čtvrteční pořad State of Play se věnoval čistě Hogwarts Legacy, plnohodnotné hře ze světa Harry Pottera. Na ploše skoro patnácti minut můžeme navštívit Bradavice, které jsou přesně takové, jaké je známe z filmů (a ne jen inspirované, jako třeba v Marvel's Avengers). Hra se sice odehrává v jiné době, než filmy a tak nenarazíme na všechny známé tváře, ale přesto pokud budete video dobře sledovat, někdo povědomý se určitě objeví.

Hra začíná tvorbou vlastního avatara - čaroděje, který se může dostat na kteroukoliv kolej a následně se učit nová kouzla, setkávat se se spoustou více či méně známých postav a hlavně řešit zajímavý příběh skrytý ve studených zdech školy. Gameplay ukazuje všechno co jsme viděli ve filmech jako jsou čarodějnické duely, jednotlivé učební obory, učitele a samozřejmě kouzla. Samotná škola vypadá velmi dobře vymodelována, slušně zalidněna a nabídne různé výpravy do podzemí, spousty hádanek a také nebezpečí.

Těšit se samozřejmě můžeme také na RPG prvky a to nejlepší na tom všem je, že hra je plánována pro vydání na PS4 i 5 na letošní Vánoce. Konec roku tak bude ve znamená kouzel.

Hogwarts Legacy - State of Play Official Gameplay Reveal | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.