Světový rekordman v trofejích má hned level 999 | Novinky

Světový rekordman v trofejích má hned level 999

  • 8. 10. 2020, 18:10
  • Jan Válek

Sony proměňuje úrovně uživatelů dle získaných trofejí, někteří jsou hned na maximu.

Jak jsme vás včera informovali, během dnešního dne dochází k přepočítání úrovní uživatelů PlayStation Network. Původní maximální level 100 se změnil na 999 a Sony si od tohoto kroku slibuje, že nebudou hráči tak dlouho na stejném levelu a budou rychleji postupovat výš a výš.

Nový maximální level 999 znamená platinové ocenění pro celý PSN účet a několik lidí ho ihned také získalo. Pomyslnou celosvětovou korunu má uživatel Hakoom. Tento veterán již získal ve hrách neuvěřitelných 2 687 platinových trofejí a každý měsíc získá zhruba 1000 nových trofejí. Takže i když je na nejvyšším levelu, stále ho to nebrzdí a vesele sbírá dál.

Jak prozradil Hakoom ve svém twitterovém příspěvku, Sony updatovalo úrovně trofejí a hned má opět tu nejvyšší. Na doposud maximální úrovni 100 byl už posledních více než 6 let a nyní to vypadá, že bude podobně zaseknutý na levelu 999. Jak vtípkuje, asi minimálně do příchodu PlayStation 6.

Obecně statistiky PSN účtu Hakoom jsou hodně zajímavé. Celkem doposud odehrál 3 616 různých her. Drží si z hlediska trofejí neuvěřitelné procento dokončení 92,61% trofejí ve všech těchto hrách. Průměrně za den pak získá 21 nových trofejí.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.