Chystají se změny v úrovních trofejí | Novinky

Chystají se změny v úrovních trofejí

  • 7. 10. 2020, 15:21
  • Martin Nejedlý

Přinášíme detaily o změnách, které proběhnou již zítra.

Máte také rádi trofeje? A přináší vám uspokojení, když cinkne zvuk nové trofeje společně s hláškou v levém horním rohu? To všechno v současné podobě známe od doby PlayStation 3, kdy se tento systém dostal na platformu PlayStation. A od té doby funguje bez větších změn či inovací. Sony dnes oznámilo změny a vylepšení právě v celkovém systému trofejí, respektive úrovní uživatelů.

Hlavní změna spočívá v levelech uživatelů, které korespondují s celkovým počtem získaných trofejí a jejich hodnotou. Aktuálně činí rozmezí 1-100, nově se po updatu stane maximálním levelem 999. Nemusíte se bát, všechny doposud získané trofeje vám zůstanou, jen dojde k nové kalkulaci vaší současné úrovně podle nového klíče. Například pokud máte nyní level 12, budete po updatu cca. okolo levelu 200.

Tato nová kalkulace má být dle Sony lépe motivující k jejich získávání díky rychlejšímu postupu. Navíc u svého účtu uvidíte také odznak celkové trofeje, která bude vycházet z vaší aktuální dosažené úrovně podle následujícího klíče:

Zdroj: oficiální web distributora

Právě s touto změnou je spojený odznak, respektive ikona symbolizující váš účet a dosaženou úroveň. Změny probíhají v rámci příprav na ikony v PlayStation 5. V praxi tak na úrovni účtu 1-299 budete mít bronzový level, 300-599 stříbrný, 600 – 998 zlatý a PSN účty levelu 999 obdrží platinový znak.

Kromě této změny v systému úrovní Sony oficiálně potvrdilo, že všechny trofeje z minulých verzí PlayStation si s sebou přenesete i na PlayStation 5. Proměna na nové levely proběhne v Evropě během zítřka, tedy ve čtvrtek 8. 10. 2020. Jestli přijdou v souvislosti s trofejemi na PS5 i nějaké další změny či vylepšení, to prozatím nevíme.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.