Suicide Squad bude údajně odloženo v návaznosti na tragickou předváděčku | Spekulace

Suicide Squad bude údajně odloženo v návaznosti na tragickou předváděčku

  • 11. 3. 2023, 13:48
  • Jaroslav Pazdera

Očekávaný titul dostal větší sodu než jakákoliv ukázka z poslední doby.

Nedávno jsme psali o tom, že očekávaná a dlouho vyvíjená kooperační střílečka Suicide Squad: Kill the Justice League dostává na sociálních sítích a herních serverech pěkně naloženo. Může za to prezentace ze State of Play, která měla hru prvně ukázat v delším gameplayi ale ukázala jen to, že postavy poletují po mapě, střílí univerezální fialové střely a vůbec neodpovídají tomu, co by se od takové hry očekávalo. Sice vypadá graficky celkem slušně, ale hratelnost vypadá dost slabě, nemluvě o tom, že se bude jednat o "live-service" hru, která bude vyžadovat neustálé připojení k internetu i při hře pro jednoho hráče.

Nyní to ale vypadá, že na celou situaci bude reagovat i sám vydavatel, protože podle spolehlivého novináře Jasona Schreiera z Bloombergu se bude vydání odklat na nějaký pozdější letošní termín a aktuální, květnový, padá. Zatím to samozřejmě není oficiálně oznámeno, ale tento zdroj je zpravidla velmi dobře informován. Jak ale doplňuje sám Schreier, i tenhle odklad neznamená přepracování základních herních mechanik a technických funkcí, ale spíše jen doladění a vyleštění. Z toho plyne, že většina vytýkaných prvků už není napravitelná bez delšího odkladu. To naše očekávání od hry dost razantně snižuje a ve finále asi budeme rádi, pokud se hra vyrovná aspoň hodně slabým Gotham Knights.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.