Speedrun: první dohrání Elden Ring za méně než hodinu | Videa

Speedrun: první dohrání Elden Ring za méně než hodinu

  • 9. 3. 2022, 18:37
  • Jan Válek

Pro úspěch zde bylo důležité hlavně běžet, raději se ani moc neohlížet.

Skoro každou velkou hru se někteří nadšenci snaží dohrát v rámci speedrunu, kdy je to o předhánění a hledání cest i postupů, jak pokud možno všechno obejít a co nejrychleji doběhnout od začátku do konce. Právě pro hry z dílen From Software se to stává vzhledem k obtížnosti extrémní výzvou.

Zatímco běžnému hráči trvá dohrání Elden Ring okolo 50 hodin, aktuální rekordman představuje první speedrun touto hrou za méně než hodinu. Tento expert na speedruny má kanál s názvem LilAggy a dokázal hru zdolat přesně za 59 minut a 38 vteřin, z čehož si můžete níže prohlédnout celý záznam. Navíc jak sám tvrdí – je spokojený s tímto rekordem, ale je si vědomý celé řady chyb, které ještě půjde napravit a výsledný čas vylepšit. Musel přitom během svého runnu ukázat i několik hodně zkušeně zvládnutých soubojů.

Než si video pustíte tak musíme upozornit, že obsahuje logicky spoilery, protože jde o zachycení všeho včetně jednoho z možných konců hry. Tak uvidíme, jak se pochlapí další konkurenti, ale na takto těžkou hru a pouze dva týdny od jejího vydání úctyhodný výsledek!

Elden Ring Any% Speedrun in 59:38 (WORLD FIRST SUB HOUR RUN)
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.