Sony počítá s prodejem obrovského množství PSVR2 | Novinky

Sony počítá s prodejem obrovského množství PSVR2

  • 4. 10. 2022, 12:52
  • Jaroslav Pazdera

Více jak dva miliony kusů v produkci do března 2023.

Sony svému chystanému headsetu druhé generace opravdu věří, protože má v plánu prodat víc zařízení, než kdy předtím. Podle agentury Bloomberg chce mít Sony připraveno do března 2023 více jak 2 miliony nových setů PSVR2 tak, aby se dostaly ke všem zájemcům. Na rozdíl od samotné konzole, která prakticky do dneška není volně v prodeji, nenarazil výrobce u VR setu na žádné komplikace ať s nedostatkem dílů, tak v dodavatelském řetězci a výroba jde údajně velmi dobře. Jako srovnání je vhodné uvést, že předchozí generaci trvalo více než rok než se prodaly dva miliony kusů.

Že ale odhady nebudou zcela nereálné, na to se dá celkem spolehnout, protože už nyní je oznámena celá řada zajímavých her v čele s Horizon Call of The Mountain, které vypadá skvěle. Kdy přesně VR2 vyjde sice nevíme, ale mělo by to být někdy do (nebo během) začátku roku, takže prakticky za chvíli.

Horizon Call of the Mountain
Název hry

Horizon Call of the Mountain

Datum vydání PS5

22. 2. 2023

Aktuální cena na PS Store

1 649 Kč

Vývojář

Guerrilla Games, Firesprite Limited

Žánry

Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.