Sony oznámila PS Plus Essential hry pro duben | Novinky

Sony oznámila PS Plus Essential hry pro duben

  • 29. 3. 2023, 20:34
  • Jaroslav Pazdera

Úplná novinka, klasická skákačka a temné 2D RPG.

Máme tu poslední středu měsíce a to je den, kdy Sony oznamuje PS Plus Essential hry pro následující měsíc, tentokrát duben. Výjimečně tu nebyl žádný únik informací dopředu, přesto jsme ale jednu hru už dříve znali. Jedná se o mix Tower Defence a střílečky, kdy budeme stavět pasti a obrany proti nepřátelům, kteří chtějí ukrást náš poklad a naopak se snažit projít protivníkův labyrint a sebrat ten jeho. Jak to bude fungovat v reálu uvidíme za pár dní, protože hra Meet Your Maker vyjde přímo do PS Plus.

Meet Your Maker
Název hry

Meet Your Maker

Datum vydání PS5

4. 4. 2023

Vývojář

Behaviour Interactive

Žánry

Akce

Hlavní měsíční hru pak doplní neméně kvalitní titul, skákačka Sackboy: A Big Adventure. Tahle naprosto skvělá skákačka s možností hraní v kooperaci se dá hrát pořád, vypadá skvěle a perfektně se hraje. A teď už ji bude moci hrát prakticky každý. Vše doplní temné fantasy 2D RPG Tails of Iron s myší v hlavní roli, která se snaží vyhnat nepřátelské žáby. Hry budou dostupné od 4. dubna pro všechny předplatitele PS Plus od úrovně Essential.

Sackboy: A Big Adventure
Název hry

Sackboy: A Big Adventure

Datum vydání

12. 11. 2020

Aktuální cena na PS Store

1 649 Kč

Vývojář

Sumo Digital

Žánry

Skákačka, Oddechovka

Tails of Iron
Název hry

Tails of Iron

Datum vydání

17. 9. 2021

Aktuální cena na PS Store

147 Kč

Žánry

Akce, RPG

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.