Služba PS Stars už i u nás | Novinky

Služba PS Stars už i u nás

  • 13. 10. 2022, 21:51
  • Jaroslav Pazdera

Možnost sbírat zajímavé bonusy už dorazila i do Evropy.

Poté, co byla spuštěna v Asii a Americe dorazila nová služba PlayStation Stars také do Evropy. Aktivovat si ji můžete v rámci mobilní aplikace PS App a časem by měla být dostupná i na konzoli. V rámci nové bonusové služby můžete sbírat odměny, plnit různé úkoly a získávat také mince. Za ně si pak můžete vybrat různé sběratelské (digitální) předměty, chlubit se s nimi kamarádům nebo si je jen dát do sbírky. Mimo to ale můžete za různé ceny také dostat slevové kupóny do PS Store nebo si rovnou koupit nějakou hru ze zatím malého katalogu. Příklad je třeba Sekiro za 15 000 bodů, což asi bude chvíli trvat nasbírat.

Samozřejmě nečekejte žádné zásadní odměny a totální změnu hraní na konzoli, ale je to zkrátka příjemný doplněk, který může časem hodit i třeba nějakou tu slevičku. Je to zadarmo, tak proč si PS Stars neaktivovat.

Zdroj: oficiální web distributora
Zdroj: oficiální web distributora
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.