Služba PS Stars startuje už 13. října | Novinky

Služba PS Stars startuje už 13. října

  • 4. 10. 2022, 13:05
  • Jaroslav Pazdera

Bonusy, slevy a drobné odměny v nové věrnostní službě.

O tom, že se chystá věnostní program PS Stars možná ani nevíte nebo jste to už zapomněli. Každopádně jeho existence se provalila během července a nyní se blíží jeho spuštění. V Asii už běží, v Americe to bude zítra (5.10.) a u nás v Evropě 13. října.

O co ale vlastně půjde? Nečekejte žádné zázraky, ale pokud se do věrnostního programu přidáte, můžete se těšit na dva druhy odměn. Jednou jsou věrnostní body, které získáte za nákupy, soutěže a další akce a následně je můžete vyměnit v PS Store za prostředky do PS Wallet nebo přímo za nějaké produkty.

Druhá odměna jsou digitální sběratelské předměty, které budou připomínat zajímavé milníky z historie konzolí a her Sony. Tvůrce ale sám upozorňuje, že nejde o žádné NFT předměty a není možné je přeprodávat. Zkrátka jde pouze o vaši osobní sbírku, kterou se můžete chlubit kamarádům. Body na jejich získání budete také sbírat za úkoly, sběr trofejí, spouštění specifických her a další akce, keré Sony snad postupně rozšíří.

Z počátku bude třeba mít nainstalovanou aplikaci PS App, skrze kterou se do věrnostního programu PS Stars přihlásíte, ale později by měla být podpora rozšířena na PS4 i PS5. Pro připojení není třeba vlastnit předplatné PS Plus, ale pokud ho budete mít, můžete získat další body za prostý nákup her a další věrnostní aktivity.

PS Stars asi nebude nic zásadního, co by zcela změnilo povahu konzolového hraní, ale může to být celkem příjemný bonus a další úroveň "trofejí a odměn". Uvidíme tedy 13. října.

PlayStation Stars Asian Region Impressions
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.