Šestá sezóna míří do Warzone | Videa

Šestá sezóna míří do Warzone

  • 1. 10. 2021, 11:05
  • Jaroslav Pazdera

Nová sezóna, která uzavře příběh Verdansku začne už příští týden.

7. října začně šestá sezóna v Call of Duty Warzone, oblíbené battle-royale hře. Od toho dne bude k zakoupení nový battlepass, který na klasických 100 úrovních přinese spoustu vybavení, několik nových zbraní a samozřejmě i operátory, jako je třeba originální Alex Mason. Změny se dočká také mapa, kde dojde na podzemní exploze, které poškodí stadion a také Downtown. Některé budovy spadnou, jiné popraskají, každopádně tu bude prostor pro nové postupy a herní situace. Po mapě navíc bude možné prozkoumávat bunkry z druhé světové války a hledat důkazy a dojde také na nový gulag, který nás zavede do hlubin vězení.

Užijme si tak poslední sezónu Verdansk mapy, protože po příchodu Vanguardu se můžeme těšit na zcela novou. Krom Warzone se samozřejmě změny a rozšíření dočkají také Zombies a multiplayer, který nabídne několik nových map.

Zdroj: Activison
Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone – Season Six Gameplay Trailer | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.