Resident Evil Village si můžete objednat v několika různých edicích | Novinky

Resident Evil Village si můžete objednat v několika různých edicích

  • 22. 1. 2021, 10:02
  • Jaroslav Pazdera

Pokud si hru předobjednáte, dostanete navíc celou řadu velmi ikonických a zajímavých předmětů.

O Resident Evil Village jsme se toho včera dozvěděli opravdu hodně. Máme tu vydanou demoverzi, víme, že hra vyjde 7. května a také jsme se dozvěděli pár informací o příběhu. Trochu v pozadí ale zůstaly informace o předobjednávkových bonusech a variantách hry, které si můžete zakoupit.

Standardní edice + předobjednávka

První, co si budete moci předobjednat, je standardní edice hry, která bude k dispozici jak pro PS4, tak pro PS5. Pokud si navíc zakoupíte verzi pro starou generaci, máte nárok na upgrade na next-gen zdarma. I k základní edici ale můžete dostat sadu digitálních předobjednávkových bonusů. Zaprvé je to talisman Mr. Racoon pro vaši zbraň a také balíček přeživšího s pár užitečnými předměty. Digitální verze hry navíc nabídnou mini-soundtrack.

Zdroj: Capcom

Balíček RE7 + RE8

Pokud jste nehráli Resident Evil 7, měli byste to napravit, protože to vlastně bude prequel k událostem, které se budou odehrávat ve Village. K tomu slouží výhodný balíček, který nabídne jak očekávaný osmí díl, který dostanete hned v den vydání 7. května, tak právě Resident Evil 7, který dostanete okamžitě a můžete ho do vydání osmičky dohrát. Sedmý díl byl celosvětově velmi dobře hodnocen a i dnes si drží na Metacritics nádherné hodnocení 86 %.

Zdroj: Capcom
Resident Evil 7: Biohazard
Název hry

Resident Evil 7: Biohazard

Datum vydání PS4

24. 1. 2017

Aktuální cena na PS Store

499 Kč

Vývojář

Capcom, Capcom U.S.A., Inc.

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

Digital Deluxe Edition

Tato speciální digitální edice se dá objednat pouze skrze PS Store a nabídne řadu předmětů do hry, které mají souvislosti se sedmým dílem. Dostanete tak novou hudbu do ukládacích místností, sběratelskou figurku Mr. Everywhere, speciální filtr, díky kterému bude hra vypadat jako staré záběry ze sedmičky, jiné zařízení pro ukládání hry, Chrisovu zbraň Albert01 a také maximální obtížnost.

Zdroj: Capcom

Sběratelská edice

Pokud jste stále fanoušky fyzických kopií a hezkých figurek, můžete si objednat sběratelskou edici, která dorazí v moc hezkém boxu a nabídne plakát s mapou, figurku Chrise Redfielda, hru v ocelové krabičce a také rozsáhlý artbook. Do hry si navíc pomocí kódu budete moci přidat trauma pack.

Zdroj: Capcom

Nabídka je to slušná a určitě si vybere každý. Teď nezbývá nic jiného než počkat do 7. května, případně si zahrát skvělou sedmičku Biohazard, na kterou bude nový díl navazovat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.