Remake The Last of Us je údajně skoro dokončen | Spekulace

Remake The Last of Us je údajně skoro dokončen

  • 6. 1. 2022, 19:46
  • Jaroslav Pazdera

Únikář Tom Hendereson opět zasahuje.

Včera jsem psal o tom, že studio Naughty Dogs má několik projektů, na kterých pracuje a se kterými by se rádo brzy ukázalo světu. Nejednalo se o žádné konkrétní informace, ale s těmi může přijít někdo další. Tentokrát je to opět známá postava zákulisních informací, novinář Tom Henderson, který na svém Twitteru napsal, že remake původního The Last of Us je těsně před dokončením a měl by vyjít v průběhu druhé poloviny roku. Informaci údajně zaslechl z více zdrojů a server VGC následně doplnil, že to souhlasí s jejich interními informacemi, takže to můžeme brát skoro jako potvrzení.

Last of Us původně vyšlo pro PlayStation 3 a jednalo se o jednu z nejlepších her generace. Následně tu byla verze pro PlayStation 4 (momentálně je v akci za 259 Kč), která trochu vylepšila grafiku, ale jinak zachovala skvělou hratelnost a nyní tu budeme mít třetí verzi, tentorkát pro PlayStation 5. Jestli půjde čistě o změnu grafiky, nebo se dočkáme nějakého dalšího vylepšení zatím nevíme, ale letos bychom se měli dozvědět.

Slyšeno z více zdrojů že remake The Last of Us je skoro dokončen a měl by vyjít v pozdější polovině roku 2022.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.