Naughty Dogs mají v přípravě několik projektů | Novinky

Naughty Dogs mají v přípravě několik projektů

  • 6. 1. 2022, 00:01
  • Jaroslav Pazdera

Šéf Studia na výstavě CES prohlásil, že se nemůže dočkat až zveřejní vše, na čem studio pracuje.

Studio Naughty Dog je asi každému fanouškovi PlayStation více než známé. Jejich série jako Last of Us nebo Uncharted jsou jedny z nejlepších her a zdá se, že to zdaleka nebude to poslední, co nám studio vedené Neilem Druckmanem přinese. Ten totiž v rámci výstavy CES2022 prohlásil, že studio pracuje na několika projektech a už se moc těší, až je bude moci zveřejnit. My zatím víme, že stále pracují na multiplayerové části Last of Us 2 (ale měli by si pospíšit, aby to vůbec ještě někoho zajímalo), dále je údajně v přípravě remake prvního dílu pro PlayStation 5 (to je klasika, která se v nové kvalitě dá hrát kdykoliv znovu) a samozřejmě brzy přijde film podle hry Uncharted. Na něm sice studio moc nepracovalo, ale na připravovaném seriálu The Last of Us od HBO Neil přímo přispěl svými texty.

Dále tu máme chystanou kolekci Uncharted: Legacy of Thieves Collection pro PlayStation PS5 a jak se spekuluje, u příležitosti premiéry filmu Uncharted by mohl být představen nový díl této série. Ale to je spíš velké přání. Je ale jisté, že od tohohohle "psího" studia nás čekají ještě velké věci.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.