PS5 verze Control bude nakonec až příští rok | Novinky

PS5 verze Control bude nakonec až příští rok

  • 6. 11. 2020, 14:49
  • Petr Provazník

Kontroverzní update měl původně vyjít letos, ale Remedy potřebují více času.

Jedna z PS5 verzí her, kolem kterých se rozjela obří kontroverze, je určitě Control. Problém je, že hra nabídne update na PS5 zdarma jen pro ty, co si zakoupí speciální Ultimate verzi. Pokud ale máte původní verzi a dokonce i všechny DLC, tak máte smůlu, byť Ultimate verze nemá nic navíc. V Remedy tvrdili, že tomu brání technická omezení a že zkrátka původní verze nepůjde na Ultimate verzi převést ani za poplatek. Jenže pak se stalo, že někteří uživatelé měli najednou update na Ultimate verzi (tedy rozumějte ten, co nejde) nainstalovaný ve své konzoli, respektive v knihovně her.

Jak jsme se navíc dozvěděli nyní, tak PS5 verze hry bude odložena až na příští rok, protože tým potřebuje více času na vytvoření kvalitního produktu. Hru si samozřejmě můžete na PS5 zahrát v režimu zpětné kompatibility, ale pokud čekáte na plnohodnotnou PS5 verzi musíte počkat do začátku roku 2021.

Aktualizace od vývojářského týmu: Control Ultimate Edition dorazí na příští generaci začátkem roku 2021. Chceme aby výsledná kvalita byla úžasná a tak potřebujeme trochu více času na práci. Děkujeme za vaše pochopení a trpělivost.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.