PS5 verze Avengers odložena na příští rok | Novinky

PS5 verze Avengers odložena na příští rok

  • 16. 10. 2020, 23:24
  • Jaroslav Pazdera

Avengers se od vydání potýkají s postupným odlivem hráčů a moc tomu asi nepřidá ani odklad dalšího obsahu.

První pořádná herní inkarnace Avengers si od nás v recenzi odnesla velmi dobré hodnocení a hodně podobá sbírala i napříč světem. Po počátečním boomu ale nastal poměrně ostrý sešup a na všech platformách se hra potýká s velkým úbytkem hráčů. To způsobuje problémy především v misích, kde potřebujete pomocníky do boje a marně čekáte, až vám je automatický matchmaking najde. Často tak musíte vzít zavděk postavami ovládanými počítačovou inteligencí, což prostě není ono.

Zdroj: Square Enix

Square Enix sice slibovali spoustu obsahu, který se bude pravidelně objevovat, ale zatím jsme se nedočkali ani prvního slíbeného rozšíření s Hawkeye v hlavní roli. A jak vidno, budeme čekat o něco později. Vývojáři totiž na svém blogu zveřejnili informaci o odkladu prvního DLC, které mělo přijít už tento měsíc, na někdy později.

A bohužel odklad se týká i next-gen verze pro PS5, která měla vyjít ještě letos. Ta je odložena až na rok 2021 a do té doby se musíme spokojit pouze s hraním v režimu zpětné kompatibility, který by měl zlepšit načítací časy a vylepšit fps. Dostupný bude i cross-gen multiplayer s hráči z PS4. Next-gen verze to ale nebude. Důvody jsou jako vždy stejné: "Chceme dát týmu čas přinést vám ten nejlepší next-gen zážitek".

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.